عنوان کامل پایان نامه کارشناسی ارشد : تأثیر معافیت های های مالیاتی برتوسعه باشگاه های کوچک ورزشی از دیدگاه مدیران باشگاه ها و کارشناسان ورزشی شهر اصفهان
تکه ای از متن پایان نامه :
در کشورهای پیشرفته مدارس تا آخر روز باز هستند و دانش آموزان اوقات فراغت خود را با مشغول بودن به انواع امکانات هنری و علمی در آنجا صرف میکنند و به همین خاطر در آنها هیچگاه روحیه مدرسه گریزی وجود ندارد. همین روحیه باعث میگردد که بین مربیان و دانش آموزان فاصله مصطلح در کشورهای غیر پیشرفته وجود نداشته باشد و مربیان در جریان همین فعالیتها نیز بهتر به کشف استعدادها بپردازند (همان منبع).
باشگاههای ورزشی تأثیر بسیار مؤثری در عمومی کردن ورزش، ایجاد انگیزه، جذب جوانان به ورزش قهرمانی و تربیت ورزشکاران در رشتههای مختلف ورزشی دارند و با برگزاری رقابتهای ورزشی باعث شور و نشاط در جامعه میشوند. ازاینرو تأثیر و سهم باشگاههای ورزشی بهعنوان بنگاههای اقتصادی نباید فراموش گردد. احمدی (1385) وضعیت نامناسب قانون کار، بیمه و مالیات را بهعنوان یکی از موانع و معضلات خصوصیسازی ورزش از دیدگاه صاحبان باشگاههای ورزشی اظهار میکند.
عارفیان (1385) اظهار میدارد 90 درصد مدیران استان مازندران بهشدت در نیل به اهداف خصوصیسازی، با اصلاح قوانین و مقررات اعم از اعطای تسهیلات بانکی، بخشودگی مالیاتی، تعدیل عوارض و واگذاری زمینهایی با کارایی ورزشی و …، درراه رفع موانع و معضلات خصوصیسازی موافق بودهاند. بایستی قوانین حقوق مالکیت معنوی، قانون مالیاتی و قانون کار بهمقصود خصوصیسازی باشگاههای ورزشی و ضمانت اجرایی آنها اصلاح شوند و درنهایت اینکه بر اساس اولویتهای حاصل با طی کردن مسیر مستمر و پیوسته، پیشزمینههای لازم برای خصوصیسازی باشگاههای ورزشی ایجاد گردد (پاداش، سلطان حسینی و خبیری، 1390).
بنگاههای کوچک و متوسط تأثیر مهمی در توسعه اقتصادی و اجتماعی کشورها بر عهده دارند. آنها در تمامی اقتصادها، اکثریت عظیمی از بنگاههای تجاری را تشکیل میدهند که عهدهدار ایجاد شغل در جامعهاند و یکسوم تا دوسوم حجم معاملات بخش خصوصی در این شرکتها صورت میگیرد. اهمیتی