واسه درست کردن بهترین غذا به کار گیری مواد اولیه خوشمزه و مرغوب شرط اوله چون اگه مواد کمی بد باشن غذا رو خراب می کنن و لذت خوردن اون رو از مشتری می گیرن واسه همینه که مواد اولیه می تونه تعیین کننده قیمتا هم باشه.

رستوران تازه تاسیس “راب اوگ استاب” که در کشور دانمارک شروع به کار کرده راهی عجیب رو واسه پخت غذاها در پیش گرفته که شاید خیلیا رو به خود جذب نکنه چون اگه کسی کمی روی غذا حساس باشه هیچوقت پا درون این رستوران نمی ذاره.

rest1

“سوفی سیل” که یکی از بازکنندگان این رستورانه در مورد چگونگی طبخ غذا میگه که آشپزهای این رستوران تنها مواد اولیه ای رو در اختیار دارن که سوپرمارکتا و مردم دور ریختن و انگار ته مونده خریدهای مردم، مواد اولیه غذاهای این رستوران شده.

صاحب این رستوران در مورد ایده اولیه گشایش اون هم گفته که صرفه جویی و جلوگیری از دور ریخته شدن غذاها پشتوانه این رستوران هستن.

این خانوم باور داره خیلی از غذاهایی که ما دور می ریزیم ارزش خوردن داره و باید استفاده شه. مشتریان این رستوران هم از طعم و نوع طبخ غذاها بسیار راضی هستن.

چیجوری سلامت روحی خود رو افزایش بدیم؟

هدف از زندگی چیه و واسه چه هدفی باید زندگی کنین؟

بازنشر باشگاه خبرنگاران رستوران