عنوان کامل پایان نامه کارشناسی ارشد : تأثیر معافیت های های مالیاتی برتوسعه باشگاه های کوچک ورزشی از دیدگاه مدیران باشگاه ها و کارشناسان ورزشی شهر اصفهان
تکه ای از متن پایان نامه :
گسترده شدن دخالت دولت در عرصههای اقتصادی و اجتماعی و در پی آن، گسترش تعهدات دولت در جهت اهدافی زیرا رشد اقتصادی، ثبت قیمتها، افزایش اشتغال و توزیع عادلانه درآمدها، مخارج دولت را با روند صعودی مواجه نموده می باشد. در این میان در کشورهای توسعهیافته درآمدهای مالیاتی در تأمین مالی مخارج دولت از اهمیت وافری برخوردار هستند. اما در کشورهای درحالتوسعه، به دلیل وجود ساختار تورمی، کارا نبودن سیستم مالیاتی، درآمدهای مالیاتی درصد ناچیزی از تولید ناخالص داخلی این کشورها را تشکیل میدهد.
در ایران پس از درآمدهای نفتی، عمده درآمد دولت درراه تأمین مالی بودجه، درآمدهای مالیاتی هست که از آن طریق سه هدف تخصیص منابع اقتصادی، توزیع مجدد درآمدها و تثبیت اقتصادی پی گیری میگردد (پورمقیم، نعمتپور و موسوی، 1384).
در زمینههای اجرایی در یک نظام مالیاتی، بحث عدالت در اجرا و به خصوص ایجاد انگیزه بیشتر برای پرداخت مالیاتها، جایگاه ویژهای دارد. بهطورکلی مردم مایل نیستند مالیات بپردازند، زیرا پرداخت مالیات به معنای کاهش درآمد و قدرت خرید آنان می باشد و با کاهش مصرف کالاها و خدمات، مطلوبیت آنها کاهش خواهد پیدا نمود.
در چنین جایگاهی اگر افراد مطمئن باشند دولت با کسب درآمدهای مالیاتی، کالاها و خدمات دیگری (عمومی) را فراهم میکند که به سبد مصرفی آنان اضافه میگردد، فشار مالیاتی برای آنان کاهش یافته و حتی این امر میتواند موجب پرداخت داوطلبانهی مالیات از سوی افراد گردد (پژویان، 1383).
صنعت ورزش از ابعاد فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی، دارای اهمیت بسیار بالایی می باشد. مطالعات اخیر حاکی از آن می باشد که سهم صنعت ورزش از GDP کشورهای مختلف حدود 75/0 درصد تا 4/4 درصد می باشد. درحالیکه سهم این صنعت از GDP ایران 1/1 درصد بهطور معنیداری کمتر از شاخص جهانی می باشد. وجود پروژههای درآمدزایی در ورزش مانند بخش های تولید لباس و کالاهای ورزشی، واردات و صادرات کالاهای ورزشی مانند واردات دستگاههای پیشرفته بدنسازی و علی الخصوص واردات مکمل های غذایی ورزش از طریق فدراسیون و شرکتهای خصوصی، تبلیغات فعالیتهای عمرانی و غیره مانند بخشهای پردرآمدی می باشد که می تواند میلیاردها تومان سود را برای گردانندگان امروز ورزش کشور به ارمغان بیاورد. سازمانهای خدمات محور مثل باشگاهها در کنار کار اصلی خود که همانا تولید و فروش یک محصول خالص به نام بازی می باشد، خطوط اصلی محصول و آمیخته محصول را افزایش داده و با اضافه کردن رده های مسابقات تحت عنوان زنان و مردان می توانند آمیخته محصول را توسعه و موجب افزایش سودآوری خود گردند (کیل و همکاران[1]، 1383).
خودکفا شدن ورزشکاران، فدراسیونهای ورزشی، رقابت های بین المللی و باشگاهی سازمانهای ورزشی، نیازمند طرحهای بازاریابی می باشد. بازاریابی می تواند بر اموری از قبیل افزایش نرخ سهام، استخدام اعضا، بیمه و جذب و افزایش درآمد ورزشکاران و عواملی از این دست نیز اثر گذار باشد (محرم زاده و قیامی راد، 1392). همچنین سازمانهای ورزشی با توسعه فروش حق نمایندگی[2]، خرید و حق نمایندگی فروش کالا با نام تجاری سازمان و باشگاه[3]، فروش یادگاریهایی با نام[4] و آرم [5]سازمان مورد نظر و بالاخره امکان بهره گیری علاقمندان از اردوهای خیالی[6]، می توانند خطوط محصول، آمیخته محصول و سود خود را توسعه
[1] .Kyle et al
[2] . Franchise
[3] . License
[4] . Name
[5] – Logo
[6] – Fantasy Sport Camp